KAPR NA VÍNĚ V

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: Malý kapr (asi 1,2 kg), šťáva ze 3 citronů, 1,5 dcl oleje, 4 stroužky česneku, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce mletých mandlí, 3 cibule, 2 dcl bílého přírodního vína, pepř, sůl, petrželová nať.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěného a osoleného kapra potřeme olejem, osolíme a 2 hod. necháme v chladu. Na oleji osmahneme celé stroužky česneku, vidličkou je vybereme, odložíme na talířek a ve stejném oleji do zlatova kapra obaleného v mouce opečeme. Česnek utřeme se solí, mletými oloupanými mandlemi, strouhanou cibulí, citronovou šťávou a polovinou vína. Směsí rybu potřeme na povrchu i uvnitř, podlijeme trochou vody a zbývajícím vínem, posypeme pokrájenou petrželkou a 30 min. pečeme.
 



KAPR NA VÍNĚ V KAPR NA VÍNĚ V



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1400 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz